Event/resor

 

 

Välkommen på Yogaretreat i Kroatien

(4) 5-11 Augusti 2019

Yogamagasinet och Freyoga med Michelle och Freyja som arrangörer och lärare bjuder in till en yogaresa till den lilla byn Slatine på ön Ciovo i Adriatiskahavet.

En vacker plats att slappna av på. En plats att ta hand om sig själv, att njuta av yoga, av stranden, av lugnet, av livet. Retreatcentret ligger ca 200 meter från havet.

Vi äter en härlig frukost/brunch på förmiddagen efter morgon yogan, och buffé på kvällen. Om du vill äta något eget under dagen finns mysiga restauranger i byn, och en lokal mataffär för för frukt och snacks eller liknande. Möjlighet finns också att tillreda något enkelt i lägenheten.

Centret har 5 lägenheter á 60 – 70m2. Vi sover i dubbelrum och delar kök och toalett med de andra i ”vår” lägenhet. Runt huset löper sammanhängande balkonger – vilket ger en luftig och skön känsla inomhus. Alla rum har aircondition och wifi finns i de gemensamma utrymmena.

Yogasalen är i ett eget hus med öppna väggar mot trädgården. Den har plats för 20 personer. Yogamattor, block, remmar, kuddar och filtar finns för utlåning på plats.

Vi kommer hålla yogaklasser på morgonen och eftermiddagen/kvällen. Vi väver samman mindfulness, pranayama(andningstekniker) och meditation med med rörelse (asana).

Vår yoga praktik kommer ibland vara kraftfull och flödande, ibland mjuk och långsam. Vissa klasser Yin, andra Yang men alltid med betoning på den egna förmågan och utan tankar på måsten, krav och prestation. Dom lämnar vi hemma 🙂 Förkunskaper: Yogan anpassas efter alla deltagare, nybörjare såväl som erfarna yogis.

Våra kroatiska värdar finns på plats och kan hjälpa till med att ge information om ön och de olika attraktioner som finns att tillgå som tex båtturer, taxi och cykeluthyrning.

Runt omkring Ciovo finns både havet med härliga stränder och möjlighet till vackra naturvandringar. Blir du rastlös finns flera olika utflyktsmål på nära håll. Dessa kan organiseras på plats. Några exempel är blå grottan och blå lagunen. Kanske lockar en tur till Krka Nationalpark med vattenfall och grottor. Det finns även möjlighet att rida i närheten där vi bor.

Det går lokal-färjor för ca 30 kr till de gamla vackra städerna Split och Trogir. Om ni är en liten grupp som vill gå samman så är det även möjligt att boka privata segelbåtar och åka ut till andra öar i Adriatiska havet.

Kostnad

Resans kostnad är 8995 kr. Summan kan variera något beroende av Eurons kurs.

Vad ingår? Allt utom flyg, transfer och lunch.

Transfer kan köpas till för 20 EUR p/p av våra värdar. Vi kan hjälpa till med bokning av detta.
Bokning och betalning: Anmälan är bindande. Vid bokning betalas en anmälningsavgift på 2500 kr.

Flyg tur/retur ca 2000-2500 kr

Vi rekommenderar att ni flyger ned på söndag kväll och vaknar pigga o utvilade på retreatcentret måndag morgon. Yoga undervisning är från måndag till söndag.

Bokas senast: 1 Juni.

Kontakt och anmälan

michelle@yogamagasinet.se |

Mob: 076 4225926

Hemsida: www.yogamagasinet.se

Varmt välkomna!
Michelle och Freyja